RegistreerTWEEDAAGSE PCM TRAINING VOORJAAR 2020

OPGELET: Door de coronavirus crisis wordt deze training uitgesteld tot waarschijnlijk juni. De reeds ingeschreven deelnemers krijgen een persoonlijke verwittiging.

Je kan hier registreren voor een tweedaagse PCM basistraining. Het aantal plaatsen is beperkt!

April: tweedaagse training
  • Woensdag 1 april 2020, eerste trainingsdag (sessies 1+2)
  • Donderdag 2 april 2020, tweede trainingsdag (sessies 3+4)

Een trainingsdag duurt van 9:00 u tot 17:00 u en heeft in de regel in Gent plaats. Bij talrijke inschrijvingen vanuit een andere regio kiezen we graag een andere locatie.

Naast een samenvattende beschrijving (2 blz.) van je persoonlijkheidsstructuur ontvang je een grondiger assessment met praktische raadgevingen voor je persoonlijk en professioneel leven (35 blz.). Het didactisch materiaal omvat een afdruk van de volledige presentatie en de syllabus met kernbegrippen van 90 blz. en en talrijke samenvattende tools (memokaart, kanalen-kaartjes, …).

We leren je onze communicatiemethode aan gebruikmakend van je eigen verstrekt communicatiemateriaal: je kan optioneel je eigen e-mails, sms, een video met een zelfintroductie, tijdens de training analyseren en aanpassen zodat je effectiever leert communiceren met verschillende persoonlijkheden.

Je volgt de training in een interessante gemengde groep professionals vanuit verschillende achtergronden. In de praktijk kan de samenstelling van een groep deels wijzigen. Dat heeft als voordeel dat je maximaal kan leren om de verschillende persoonlijkheden van de groep te herkennen en ermee communicatie in te oefenen. Je zal je niet vervelen! We gebruiken een waaier aan actieve en interactieve didactische werkvormen, maken filmpjes, doen oefeningen voor persoonlijke reflectie, gebruiken checklists, memocards, visuals, en leuke spelletjes en verrassingen, allen gericht op het versterken en beleven van uw communicatieve power.

Bij elke trainingsdag zijn een lichte lunch en catering tijdens de pauzes inbegrepen.

De tweedaagse PCM training wordt u aangeboden aan 750 euro per persoon.

Voor meer informatie over de trainingen, neem rechtstreeks contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het onderstaande registratieformulier.
Individuele aanpak

Ben je geboeid door de mogelijkheden van PCM, maar kan je niet deelnemen aan een workshop en heb jij liever een individuele aanpak, dan kan dat op 2 volgende manieren:

Een gepersonaliseerde vorming: je ontvangt je persoonlijk PCM-profiel na een on-line test, gevolgd door een individuele vormingssessie (3 uur), voor € 600 per persoon. Contacteer ons en we maken een afspraak.

Een bespreking van je persoonlijk PCM-profiel: we bekijken samen met jou de resultaten van de on-line test die jouw persoonlijk PCM-profiel bepaalt voor € 200 per persoon. Contacteer ons en we leggen je graag uit hoe we dat aanpakken.

Merk op: als gecertificeerde PCM trainers verbinden wij ons ertoe om jouw PCM testdata te wissen aan het einde van de coaching- en/of trainingsessie(s) of uiterlijk binnen de drie jaar.Gegevens

  • Edwin Hantson - Prinsenhof 26 - B-9000 Gent
  • BTW: BE0463 672 866
  • IBAN: BE98001310236893
  • BIC Code: GEBA BE BB

Contact formulier

Merk op: als u hier uw gegevens ingeeft, dan geeft u ons de toestemming om u op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten van Communicate2Connect. U heeft natuurlijk het recht om op ieder ogenblik uit onze mailinglijst geschrapt te worden, uw gegevens in te zien of ze volledig te laten verwijderen. Het volstaat daartoe een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.