Registreer

PCM basistraining

Je kan hier registreren voor een PCM basistraining workshop. Zodra wij het voorschot ontvangen hebben ben je ingeschreven. Geef duidelijk aan welke workshop je wil bijwonen. Het aantal plaatsen in een workshop is beperkt!

Twee dagen gespreid in november van 9:00 tot 17:00
  • Zaterdag 10 november 2018, eerste trainingsdag (sessies 1+2)
  • Vrijdag 23 november 2018, tweede trainingsdag (sessies 3+4)
Twee dagen aaneensluitend in december van 9:00 tot 17:00
  • Woensdag 19 december 2018, eerste trainingsdag (sessies 1+2)
  • Donderdag 20 december 2018, tweede trainingsdag (sessies 3+4)

Je kan beslissen om een volledige training te volgen (sessies 1+2+3+4) in eenzelfde maand, of naargelang je agenda de eerste trainingsdag in november (sessies 1+2) en de tweede trainingsdag (sessies 3+4) in december.

De volledige PCM basistraining kost per persoon €750 voor je persoonlijk PCM-profiel, sessies 1+2 (= eerste trainingsdag), sessies 3+4 (= tweede trainingsdag), het didactisch materiaal (print van de presentatie en de syllabus van 90 blz.), lichte lunch en catering tijdens de pauzes. Voor bepaalde doelgroepen zijn kortingen mogelijk. Op de prijzen is geen BTW van toepassing.

Voor meer informatie, neem rechtstreeks contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het onderstaande registratieformulier.
PCM verdiepingstraining

Als je één van de vele deelnemers aan een vroegere PCM basistraining bent, dan kan je op 15 december 2018 een boeiende PCM verdiepingstraining volgen. Meer informatie volgt nog.Individuele aanpak

Ben je geboeid door de mogelijkheden van PCM, maar kan je niet deelnemen aan een workshop en heb jij liever een individuele aanpak, dan kan dat op 2 volgende manieren:

Een gepersonaliseerde vorming: je ontvangt je persoonlijk PCM-profiel na een on-line test, gevolgd door een individuele vormingssessie (3 uur), voor € 600 per persoon. Contacteer ons en we maken een afspraak.

Een bespreking van je persoonlijk PCM-profiel: we bekijken samen met jou de resultaten van de on-line test die jouw persoonlijk PCM-profiel bepaalt voor € 200 per persoon. Contacteer ons en we leggen je graag uit hoe we dat aanpakken.

Merk op: als gecertificeerde PCM trainers verbinden wij ons ertoe om jouw PCM testdata te wissen aan het einde van de coaching- en/of trainingsessie(s) of uiterlijk binnen de drie jaar.Gegevens

  • Edwin Hantson - Prinsenhof 26 - B-9000 Gent
  • BTW: BE0463 672 866
  • IBAN: BE98001310236893
  • BIC Code:GEBA BE BB

Contact formulier

Merk op: als u hier uw gegevens ingeeft, dan geeft u ons de toestemming om u op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten van Communicate2Connect. U heeft natuurlijk het recht om op ieder ogenblik uit onze mailinglijst geschrapt te worden, uw gegevens in te zien of ze volledig te laten verwijderen. Het volstaat daartoe een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.