RegistreerTWEEDAAGSE PCM-TRAINING IN CORONA-TIJDEN

OPGELET: Door de coronavirus-crisis worden er op korte termijn geen trainingen met open inschrijvingen meer gepland. Wanneer je met een groep van 6 à 8 personen bent (collega's, vrienden, familie), die een tweedaagse PCM-training willen volgen, plannen we dat in overleg met jou op een coronavirus-veilige manier in.

De tweedaagse PCM-training omvat het volgende:

Dag 1 sessie 1  Dag 1 sessie 2
Contactpercepties observeren  Interactiestijlen - managementstijlen
Zes persoonlijkheidstypes  Communicatiekanalen
Sterke karaktereigenschappen  Omgevingsvoorkeuren
Uw persoonlijk profiel  Psychologische behoeften
  
Dag 2 sessie 1  Dag 2 sessie 2
Toepassing gouden regel communicatie  Sequenties van stress
Miscommunicatie  Verbinding maken
Indicaties van stress – drivers en maskers  Actieplan voor uw communicatie
Herkennen miscommunicatie en stress  Interventiestrategieën
Motiveren  Afsluiting en evaluatie

Een trainingsdag duurt van 9:00 u tot 17:00 u en heeft in de regel in Gent plaats. Bij talrijke inschrijvingen vanuit een andere regio kiezen we graag een andere locatie.

Naast een samenvattende beschrijving (2 blz.) van je persoonlijkheidsstructuur ontvang je een grondiger assessment met praktische raadgevingen voor je persoonlijk en professioneel leven (35 blz.). Het didactisch materiaal omvat een afdruk van de volledige presentatie en de syllabus met kernbegrippen van 90 blz. en en talrijke samenvattende tools (memokaart, kanalen-kaartjes, …).

We leren je onze communicatiemethode aan gebruikmakend van je eigen verstrekt communicatiemateriaal: je kan optioneel je eigen e-mails, sms, een video met een zelfintroductie, tijdens de training analyseren en aanpassen zodat je effectiever leert communiceren met verschillende persoonlijkheden. Door dit in groep te doen kan je maximaal leren om de verschillende persoonlijkheden binnen de groep te herkennen en er gericht mee te communiceren. De training is zodanig opgebouwd dat de deelnemers leren nadenken over hun eigen persoonlijkheidsstructuur en die van anderen leren begrijpen om zo beter te communiceren. Na de training ben je competent om effectiever te communiceren met verschillende persoonlijkheidstypes, ook onder stress.

Je zal je niet vervelen! We gebruiken een waaier aan actieve en interactieve didactische werkvormen, maken filmpjes, doen oefeningen voor persoonlijke reflectie, gebruiken checklists, memocards, visuals, en leuke spelletjes en verrassingen, allen gericht op het versterken en beleven van uw communicatieve power.

Bij elke trainingsdag zijn een lichte lunch en catering tijdens de pauzes inbegrepen.

De tweedaagse PCM-training wordt u aangeboden aan 750 euro per persoon. U ontvangt een certificaat van deelname.

Na het volgen van een PCM training, kunnen we je ook nog persoonlijke feedback en coaching aanbieden, we maken je daarvoor graag een voorstel. Iedereen die PCM volgde bij ons wordt ook uitgenodigd tot de PCM opvolgmomenten waar we op regelmatige basis uw PCM kennis herhalen en verdiepen of belangwekkende nieuwe ontwikkeling aanleren.

Voor meer informatie over de trainingen, neem rechtstreeks contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het onderstaande registratieformulier.
Individuele aanpak

Ben je geboeid door de mogelijkheden van PCM, maar kan je niet deelnemen aan een workshop en heb jij liever een individuele aanpak, dan kan dat op 2 volgende manieren:

Een gepersonaliseerde vorming: je ontvangt je persoonlijk PCM-profiel na een on-line test, gevolgd door een individuele vormingssessie (3 uur), voor € 600 per persoon. Contacteer ons en we maken een afspraak.

Een bespreking van je persoonlijk PCM-profiel: we bekijken samen met jou de resultaten van de on-line test die jouw persoonlijk PCM-profiel bepaalt voor € 200 per persoon. Contacteer ons en we leggen je graag uit hoe we dat aanpakken.

Merk op: als gecertificeerde PCM trainers verbinden wij ons ertoe om jouw PCM testdata te wissen aan het einde van de coaching- en/of trainingsessie(s) of uiterlijk binnen de drie jaar.Financiële gegevens

  • Marie Claire Van de Velde, Sint-Dorotheastraat 29, B-9040 Gent
  • BTW: BE0700 515 984
  • IBAN: BE13 0011 8770 1039
  • BIC Code: GEBABEBB

Contact formulier

Merk op: als u hier uw gegevens ingeeft, dan geeft u ons de toestemming om u op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten van Communicate2Connect. U heeft natuurlijk het recht om op ieder ogenblik uit onze mailinglijst geschrapt te worden, uw gegevens in te zien of ze volledig te laten verwijderen. Het volstaat daartoe een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.