Registreer

GRATIS kennismaking

We nodigen je vriendelijk uit op woensdag 10 april, donderdag 11 april of maandag 6 mei van 19:00 - 20:30u om gratis te komen kennismaken met de kracht van adaptief communiceren dankzij de PCM opleiding. PCM is een grondig en toch eenvoudig toepasbaar communicatiemodel dat onmiddellijk bijdraagt tot het beter communiceren en kunnen omgaan met groeps- of teamdynamieken. Tijdens deze interactieve en ervaringsgerichte inspirerende informatieavond maak je kennis met dr. Edwin Hantson en dr. Claire Van de Velde, de trainers van de PCM-opleiding. Je krijgt meer inzicht in wat je mag verwachten van de opleiding en hoe je deze nieuwe inzichten en vaardigheden kan aanwenden in je huidige activiteiten. Uiteraard is er ook ruimte voor jouw vragen.

Zou je willen deelnemen aan die gratis informatieavond? Stuur een eenvoudige e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met vermelding op welke van die data woensdag 10 april, donderdag 11 april of maandag 6 mei jij aanwezig kan zijn, en we laten je weten wanneer en waar de infoavond doorgaat. Het zou prettig zijn als je ook een geïnteresseerde vriend of collega meebrengt.PCM basistraining

Je kan hier registreren voor een PCM basistraining workshop. Zodra wij het voorschot ontvangen hebben ben je ingeschreven. Geef duidelijk aan welke workshop je wil bijwonen. Het aantal plaatsen in een workshop is beperkt!

April-mei-juni: driedaagse training - sessies in te plannen volgens uw agenda:
 • Woensdag 24 april 2019, eerste trainingsdag (sessies 1+2)
 • Maandag 29 april 2019, tweede trainingsdag (sessies 3+4)
 • Vrijdag 24 mei 2019, eerste trainingsdag (sessies 1+2)
 • Dinsdag 4 juni 2019 tweede trainingsdag (sessies 3+4)
 • Donderdag 6 juni 2019, derde trainingsdag (sessies 5+6)

Augustus: driedaagse training
 • Dinsdag 27 augustus 2019, eerste trainingsdag (sessies 1+2)
 • Woensdag 28 augustus 2019, tweede trainingsdag (sessies 3+4)
 • Donderdag 29 augustus 2019, derde trainingsdag (sessies 5+6)

Een trainingsdag duurt van 9:00 u tot 17:00 u en heeft in de regel in Gent plaats. Bij talrijke inschrijvingen vanuit een andere regio kiezen we graag een andere locatie. Je kan beslissen om een volledige training aaneensluitend te volgen, of naargelang je agenda de dagen in te plannen.

De volledige PCM training omvat je persoonlijk PCM-profiel (circa 40 blz.), het didactisch materiaal (print van de presentatie en de cursus ‘basis’ van 90 blz. en cursus ‘verdieping’ van 70 blz.), lichte lunch en catering tijdens de pauzes.

Voor meer informatie over de trainingen en de prijs, neem rechtstreeks contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het onderstaande registratieformulier.
Individuele aanpak

Ben je geboeid door de mogelijkheden van PCM, maar kan je niet deelnemen aan een workshop en heb jij liever een individuele aanpak, dan kan dat op 2 volgende manieren:

Een gepersonaliseerde vorming: je ontvangt je persoonlijk PCM-profiel na een on-line test, gevolgd door een individuele vormingssessie (3 uur), voor € 600 per persoon. Contacteer ons en we maken een afspraak.

Een bespreking van je persoonlijk PCM-profiel: we bekijken samen met jou de resultaten van de on-line test die jouw persoonlijk PCM-profiel bepaalt voor € 200 per persoon. Contacteer ons en we leggen je graag uit hoe we dat aanpakken.

Merk op: als gecertificeerde PCM trainers verbinden wij ons ertoe om jouw PCM testdata te wissen aan het einde van de coaching- en/of trainingsessie(s) of uiterlijk binnen de drie jaar.Gegevens

 • Edwin Hantson - Prinsenhof 26 - B-9000 Gent
 • BTW: BE0463 672 866
 • IBAN: BE98001310236893
 • BIC Code:GEBA BE BB

Contact formulier

Merk op: als u hier uw gegevens ingeeft, dan geeft u ons de toestemming om u op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten van Communicate2Connect. U heeft natuurlijk het recht om op ieder ogenblik uit onze mailinglijst geschrapt te worden, uw gegevens in te zien of ze volledig te laten verwijderen. Het volstaat daartoe een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.