RegistreerPCM TRAININGEN NAJAAR 2019

Je kan hier registreren voor een tweedaagse PCM basistraining (sessies 1, 2, 3, 4) of een driedaagse training PCM verdieping (zes sessies). Geef duidelijk aan welke workshop je wil bijwonen. Het aantal plaatsen in een workshop is beperkt!

September-oktober: tweedaagse training - sessies in te plannen volgens uw agenda:
 • Maandag 16 september 2019, eerste trainingsdag (sessies 1+2)
 • Maandag 23 september 2019, tweede trainingsdag (sessies 3+4)
 • Maandag 7 oktober 2019, eerste trainingsdag (sessies 1+2)
 • Dinsdag 15 oktober 2019, tweede trainingsdag (sessies 3+4)

November-december: driedaagse training
 • Dinsdag 19 november 2019, eerste trainingsdag (sessies 1+2)
 • Woensdag 20 november 2019, tweede trainingsdag (sessies 3+4)
 • Dinsdag 3 december 2019, derde trainingsdag (sessies 5+6, sluit ook aan op de tweedaagse training van september of de tweedaagse training van oktober)

Een trainingsdag duurt van 9:00 u tot 17:00 u en heeft in de regel in Gent plaats. Bij talrijke inschrijvingen vanuit een andere regio kiezen we graag een andere locatie. Je kan beslissen om een volledige training aaneensluitend te volgen, of naargelang je agenda de dagen in te plannen.

Naast een samenvattende beschrijving (2 blz.) van je persoonlijkheidsstructuur ontvang je een grondiger assessment met praktische raadgevingen voor je persoonlijk en professioneel leven (35 blz.).

Bij de tweedaagse training omvat het didactisch materiaal een afdruk van de volledige presentatie en de syllabus met kernbegrippen van 90 blz. en en talrijke samenvattende tools (memokaart, kanalen-kaartjes…), bij de derde trainingsdag ontvang je een bijkomende syllabus Motiveren en conflictmanagement van 70 blz.

We leren je onze communicatiemethode aan gebruikmakend van je eigen verstrekt communicatiemateriaal: je kan optioneel je eigen e-mails, sms, een video met een zelfintroductie, tijdens de training analyseren en aanpassen zodat je effectiever leert communiceren met verschillende persoonlijkheden.

Bij elke trainingsdag zijn een lichte lunch en catering tijdens de pauzes inbegrepen.

Je kan inschrijven voor de tweedaagse training en later beslissen om de derde dag te volgen, of vanaf de eerste inschrijving de driedaagse training nemen.

De tweedaagse PCM training wordt u aangeboden aan 750 euro per persoon, de driedaagse PCM training aan 1000 euro per persoon, er is geen BTW van toepassing.

Voor meer informatie over de trainingen, neem rechtstreeks contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het onderstaande registratieformulier.
Individuele aanpak

Ben je geboeid door de mogelijkheden van PCM, maar kan je niet deelnemen aan een workshop en heb jij liever een individuele aanpak, dan kan dat op 2 volgende manieren:

Een gepersonaliseerde vorming: je ontvangt je persoonlijk PCM-profiel na een on-line test, gevolgd door een individuele vormingssessie (3 uur), voor € 600 per persoon. Contacteer ons en we maken een afspraak.

Een bespreking van je persoonlijk PCM-profiel: we bekijken samen met jou de resultaten van de on-line test die jouw persoonlijk PCM-profiel bepaalt voor € 200 per persoon. Contacteer ons en we leggen je graag uit hoe we dat aanpakken.

Merk op: als gecertificeerde PCM trainers verbinden wij ons ertoe om jouw PCM testdata te wissen aan het einde van de coaching- en/of trainingsessie(s) of uiterlijk binnen de drie jaar.Gegevens

 • Edwin Hantson - Prinsenhof 26 - B-9000 Gent
 • BTW: BE0463 672 866
 • IBAN: BE98001310236893
 • BIC Code: GEBA BE BB

Contact formulier

Merk op: als u hier uw gegevens ingeeft, dan geeft u ons de toestemming om u op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten van Communicate2Connect. U heeft natuurlijk het recht om op ieder ogenblik uit onze mailinglijst geschrapt te worden, uw gegevens in te zien of ze volledig te laten verwijderen. Het volstaat daartoe een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.